Мій сайт
Середа, 15.05.2024, 07:02
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Меню сайту
Форма входу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 30 » РЕКОМЕНДАЦІЇ ПСИХОЛОГА УЧАСНИКАМ МАCОВИХ ЗАХОДІВ
20:08
РЕКОМЕНДАЦІЇ ПСИХОЛОГА УЧАСНИКАМ МАCОВИХ ЗАХОДІВ
  1. Витрачай сили продумано і накопичуй їх для дії. Їж вчасно і просто. Працюй на благо оточуючих. Спи – сон, це також і сила, і здоров’я.
  2. Намагайся стишувати напади надзвичайної агресії (насилля) у себе та оточуючих. Агресія та гнів, який привів нас на майдан, і насилля мають різну природу. Надзвичайна агресія змушує витрачати сили намарне. Гнів нас об’єднує, а контрольована і зрозуміла агресія – дає нам сили діяти і вчиняти продумано і мудро!
  3. Живи душу. Згадуй рідних та близьких. Телефонуй до них. Підтримуй їхній спокій. Зв’язок може перериватися через надмірне навантаження на мережу. Пам’ятай, що вони пам’ятають про тебе, якщо віруючі – то моляться. Думай і піклуйся про себе, них, за Україну. Співай! Повідом рідним, як і де можна тебе знайти. Заряджай телефон і тримай його ввімкненим.
  4. Поважай точку зору інших. Приймай те, що вона може відрізнятись від твоєї, і ці люди мають таке ж право її мати, як і ти. Емоційні конфлікти, з обзиваннями особи – зло, бо руйнують стосунки. Не розпорошуй силу на даремні суперечки. Підтримай тих, хто поруч. Жартуй більше, але пам’ятай, що почуття гумору у всіх різне, як і настрій на сміх, не висміюй особу іншого. Сміх та почуття гумору, добре, воно допомагає звільнятися від надзвичайної напруги. Прислухайся до нового, це буває цінним і корисним для подальшого життя. Допомагай новачкам.

Звертайся за допомогою негайно, щойно захворів чи перевтомився. Не гайся з лікуванням, перемагай хворобу швидко. Якщо погано засинаєш, неспокійно спиш, відчуваєш тривогу чи страх – звернись до медпункту, лікаря та/або до психолога у психологічну службу майдану, щоб розказати про свої тривоги і зрозуміти, як з ними краще справлятись. Допомогти собі можливо і варто! Тривога і страх це показники втоми, а не слабкодухості. Бережи силу, знаєш для чого!

Переглядів: 340 | Додав: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
...
Єдина Країна! Единая Страна!
Пошук
Годинник
Свята і події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Фраза дня
Погода
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz